Familietherapie

We zijn geneigd om vooral bij kinderen en jongeren te denken aan groei. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan groeien, en dat ouders met hun kroost mee moeten groeien. Daarom ondersteun ik gezinnen en families die willen werken aan een goede relatie met elkaar, van harte!

In jouw familie of jullie gezin spelen problemen. Die kunnen ontstaan zijn door grote gebeurtenissen of door een moeilijke fase in de gezinsgeschiedenis zonder duidelijke aanleiding. In elk geval blijven ze jullie onderlinge verhoudingen negatief beïnvloeden.
Met het hele gezin of enkele familieleden kun je in therapie gaan. Jong of oud, met één, twee of meer; dat hangt af van wat bij jullie nodig is. Zo ontdek je wat er bij ieder familie- of gezinslid speelt. Je leert anders naar elkaar kijken en actief datgene opruimen wat een intiemere band in de weg staat.

Sowieso is elke fase in het gezinsleven een uitdaging. Kinderen die jong zijn en dag en nacht zorg en aandacht nodig hebben, vragen iets heel anders van een ouder dan pubers waarmee je een nieuwe balans moet vinden.
Ontdek hoe jij mee kunt bewegen terwijl je in je kracht blijft staan als ouder.

button